Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

In2deep

heinäkuu/14/2023@20:00 - heinäkuu/15/2023@02:00

€10
Syvävelikerho esittää: In2deep @ kulttuuritila Takapiha Turku 14.7. 🌚📀🪩🔊
Takapihan viimeisen viikonlopun starttaava In2deep tuo mestoille sekä maakunnan tukevimman sound systemin että kourallisen kotimaisen minimal-skenen maukkaimpia levyseppiä! Tällä kertaa Syvävelikerhon vieraana on kaksi kokenutta DJ:tä: Selidos & Norri.
Mm. Berg Audio levymerkillä musiikkia julkaissut Selidos on nuoresta iästään huolimatta vanha tekijä, jonka aistikkaat tuotannot ja selektiot lukitsevat kuulijan tanssilattialle. Myös toinen kutsuvieras Norri on seurannut ja soittanut minimal-saundia pitkään. Hän on kerännyt levyjä vuosia ja keikalla kaivaa levylaukkunsa uumenista ug-minimalin parhaita paloja perä jälkeen.
Me, eli Syvävelikerho, ollaan Henri Ilmari & Juho Mieto – Turun todelliset underground house cowboyt! Yhdessä ja erikseen me soitetaan minimal housea, joka laittaa vielä koko Suomen liikumaan. Itse asiassa meidän motto voisi olla: Reivaamalla Suomi liikkeelle!
Musiikin liikuttavuudesta ja samalla terveyttä edistävistä vaikutuksista huolehtii lisäksi Varsinais-Suomen tehokkain ja kaunein sound system: KAASU. Tämä mm. toukokuun Turku Moderneilla kuultu ja tunnettu custom PA-järjestelmä taatusti hivelee tanssijoiden kehoa, sielua sekä mieltä. Korvatulpat mukaan!
Tulethan siis näillä puheilla pitämään huolta omasta sekä Turun ug-skenen terveydestä ja liityt joukkoomme iloiseen 14.7. kulttuuritila Takapihalla osoitteessa Linnakatu 31! 🔊🔊🔊
¡Showtime 20-02 entry 10e K18!

Details

Start:
heinäkuu/14/2023@20:00
End:
heinäkuu/15/2023@02:00
Cost:
€10

Venue

TAKAPIHA
Linnankatu 31
Turku, Suomi
+ Google Map