Skip to main content
Muut

Haemme tuottajaa kesän 2020 Olohuone 306,4 km2 -festivaalille

By 4.2.202012 helmikuun, 2020No Comments

Sinustako Olohuoneen juhlavuoden tuottaja?

 

Tuottajana toimenkuvaasi kuuluvat Olohuone 306,4km2 -kaupunkitaidetapahtuman juhlavuoden (4.-6.6.2020) käytännön järjestelyt sekä ohjelman koostaminen yhdessä Taideyhdistys Olohuone ry:n hallituksen kanssa. Tuottajana toimit itsenäisesti, mutta osallistut säännöllisesti yhdistyksen hallituksen sekä työryhmien tapaamisiin.

Festivaalin suhteen tärkeimpiä työtehtäviäsi ovat tapahtuman aikataulutus ja budjetin seuraaminen, oheisohjelmien, kuten klubien käytännön järjestelyt, yhteydenpito taiteilijoihin, yritysyhteistyö, tapahtuman markkinointiviestintä ja tiedottaminen sekä raportointi Olohuoneen hallitukselle tapahtuman jälkeen. Olohuoneen hallitus vastaa festivaalin taiteellisesta sisällöstä. Tapahtuman markkinoinnissa ja viestinnässä tukenasi ovat Olohuoneen graafikko, tuottajaharjoittelija sekä vapaaehtoiset. Tuottajana vastaat myös tuottajaharjoittelijan ohjaamisesta.

Työ on määräaikainen ja alkaa 4.3. jatkuen 30.6. saakka. Lisäksi elokuussa osallistut festivaalin raportointitehtäviin, sekä seuraavan vuoden apurahahakujen ja festivaalin teoshaun valmisteluun. Työaika on keskimäärin n. 22,5 tuntia viikossa painottuen kuitenkin erityisesti festivaalin ajankohtaan. Palkan suuruus perustuu yhdistyksen saamiin apurahapäätöksiin, mutta on aiempina vuosina ollut noin 4000 euroa. Tarvitset tehtävässäsi hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä ja ruotsin kielen taidon sekä erityisesti Turun taidekentän tuntemuksen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 16.2. mennessä osoitteeseen taideyhdistys.olohuone@gmail.com.

Lisätietoja tehtävästä ja hakumenettelystä osoitteesta taideyhdistys.olohuone@gmail.com tai tarvittaessa numerosta 040 5112282 (Raakel Salminiitty).