Skip to main content
Muut

Haemme tuottajaa Olohuone 306,4km2-festivaalille!

Tuottajana toimenkuvaasi kuuluvat Olohuone 306,4km2 -kaupunkitaidetapahtuman (3.-5.6.2021) käytännön järjestelyt sekä ohjelman koostaminen yhdessä Taideyhdistys Olohuone ry:n hallituksen kanssa. Tuottajana toimit itsenäisesti, mutta osallistut säännöllisesti yhdistyksen hallituksen sekä työryhmien tapaamisiin. Festivaalin suhteen tärkeimpiä työtehtäviäsi ovat tapahtuman aikataulutus ja budjetin seuraaminen, oheisohjelmien, kuten klubien käytännön järjestelyt, yhteydenpito taiteilijoihin, yritysyhteistyö, tapahtuman markkinointiviestintä ja tiedottaminen sekä raportointi Olohuoneen hallitukselle tapahtuman jälkeen. Olohuoneen hallitus vastaa festivaalin taiteellisesta sisällöstä. Tapahtuman markkinoinnissa ja viestinnässä tukenasi ovat Olohuoneen hallituksen jäsenet, graafikko, tuottajaharjoittelija sekä vapaaehtoiset. Tuottajana vastaat myös tuottajaharjoittelijan ohjaamisesta.

Työ on määräaikainen ja alkaa alkuvuodesta sopimuksen mukaan jatkuen 30.6. saakka (tai pidempään sopimuksen mukaan). Lisäksi elokuussa osallistut festivaalin raportointitehtäviin. 

Tarjoamme mahdollisuutta myös pidempiaikaiseen sopimukseen, ja etusijalla ovatkin hakijat, jotka pystyvät sitoutumaan festivaalin järjestämiseen myös kesällä 2022. Työaika on keskimäärin n. 22,5 tuntia viikossa painottuen kuitenkin erityisesti festivaalin ajankohtaan. Palkan suuruus perustuu yhdistyksen saamiin apurahapäätöksiin, mutta on aiempina vuosina ollut noin 4000 euroa. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä ja erityisesti Turun taidekentän tuntemuksen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 31.12. mennessä osoitteeseen taideyhdistys.olohuone@gmail.com.

Lisätietoja tehtävästä ja hakumenettelystä osoitteesta taideyhdistys.olohuone@gmail.com tai tarvittaessa numerosta 040 5112282 (Raakel Salminiitty pj.).