Skip to main content
olkkari 2017

Olohuone 2017 lähestyy!

By 5.6.201721 syyskuun, 2018No Comments

kuva: Miina Puolitaival – Maailman matalin vuori

Olohuone 306,4 km2 -kaupunkitaidefestivaali on jo aivan nurkan takana ja pian saadaankin taas nauttia erilaisesta ympäristö- ja yhteisötaiteesta, juhlista, musiikista ja kesäisestä festaritunnelmasta Turussa. Varaa siis 8.-10.6 kalenteristasi ja tule kokemaan Olohuone 2017!

Vuoden teema Piiri on laajentanut huomattavasti niin kutsuttua festivaalialuetta. Teokset levittäytyvät nyt Turun kantakaupungin ympärille, sinne missä taiteeseen harvemmin törmää – ja se onkin Olohuoneen ydin; lisätä paikkasidonnaista taidetta, tuoda sitä yllättäviin paikkoihin ja tutustuttaa taiteeseen uusia kohderyhmiä. Piiri myös kommentoi Turun kaupungin keskustaa ja sen ympäristöä – piiri sulkee sisälleen, mutta samalla jättää ulkopuolelle.

Joten tervetuloa rakentamaan maailman matalinta vuorta Uittamon kallioille, tarkkailemaan mitä nelilöille tapahtuu Koroistenniemellä, seuraamaan siivojan työtä Länsikeskukseen tai rauhoittumaan meditatiivisen videoteoksen äärelle Bore-laivalle! Kaikki teokset ovat maksuttomia ja avoimia yleisölle.

https://www.facebook.com/olohuone/