Henna-Maria Hanhineva – Pieniä kohtaamisia

Laji:
Improvisoitu tanssiesitys
Paikka:
Yo-Kylä, Inspehtorinkatu 3
Aika:
9.6. klo: 13-15, 17-19, 20-21

Pieniä kohtaamisia on tanssi-improvisaatioon pohjautuva kahdenkeskinen teos. Mitkä asiat elämässäsi ovat tärkeitä? Mikä sinua ilahduttaa, tai mikä on ollut päiväsi paras hetki? Kertomasi tarinan, tai yksittäisen sanan, tunnelma kehollistetaan siinä hetkessä syntyväksi tanssi-improvisaatioksi. Teos on koettu aiemmin Kehä -festivaalilla Oulussa kesällä 2015.

Tervetuloa kohtaamaan!

Henna-Maria Hanhineva on hiljattain Turkuun muuttanut tanssitaiteilija. Hänen taustansa on nykytanssissa, improvisaatiossa ja luovassa liikkeessä, butossa sekä muistelussa. Henna-Marialle tanssissa tärkeää on kehollinen vuorovaikutus, leikkisyys ja kosketus. Hän työskentelee moninaisissa ympäristöissä esiintyen, opettaen ja tehden yhteisöllisiä projekteja. Henna-Maria on valmistunut tanssijaksi Pohjois-Karjalan ammattiopisto Outokummusta 2008 ja opiskellut lisäksi tanssin ohjaajaksi 2003-2005 sekä tanssipedagogiikan perusteiden opinnot 2016-2017.

What is the most important thing in your life? What makes you happy or which have been the best moment of your day? In this interactive performance artist will transform your story into an improvised dance.

Welcome to confront!

Palaa takaisin