Huoneiden Kirja – Kolikonheitto

Kolikonheitto on kaupunkikuvaan rakennettu installaatio: rakennelma, johon voit astua sisään. Kolikonheitto on etiäinen, omalakinen vuoto Huoneiden kirjan talosta, joka on TEHDAS Teatterin, Aura of Puppetsin ja Aurinkobaletin sekä lukuisten vapaan kentän taiteilijoiden yhteistuotantona toteuttama, elokuussa koettava, immersiivinen suurteos.

Kolikonheitto kutsuu sinua heittämään kolikkoa kuusi kertaa, ja piirtämään viivan jokaisella heitolla. Viivoista muodostuu yksi merkki, merkistä yksi runo.

Muutaman tunnin ajan joka päivä Kolikonheitto-teoksessa on läsnä kaksi hahmoa, hovimestari ja vanha taulukko. Hovimestari kertoo sinulle kaiken tarvittavan ja vanha taulukko jakaa kanssasi tämän ainutkertaisen rituaalin teoksessa. Tule kysymyksen kanssa, teos vastaa sinulle omalla tavallaan. Kolikonheitto-teokseen voit osallistua valitsemallasi hetkellä, sillä silloin, kun se on tyhjä, saat heittää kolikkoa yksin.

Huoneiden kirja ja Kolikonheitto pohjautuvat Saila Susiluodon Huoneiden kirja -proosarunoteokseen. Lue lisää: www.huoneidenkirja.fi

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/830248484538000

Palaa takaisin