Skip to main content
Muutolohuoneessa tapahtuu

Slovaridisko tulee taas 13.2.! Lue DJ:n mietteet ennen kemuja

ystavanpaevadisco
Rakkauden jälkeen … ennen Slow Dance Discoa

Olohuoneen oma DJ Rakkauden Zombi kertoo, mikä on dj:n näkökulmasta nautinnollisinta Slow Dance Discossa

– Ehdottomasti kaikki mahtavat biisit, jotka voin soittaa. Slovareiden lämpimänä ystävänä – sekä sanan kaverillisessa että intiimissä merkityksessä – on aina tyydyttävää, kun on mahdollista pyöräyttää monia lempislovareitani kaupungin parhaassa yökerhossa kunnon volyymillä. Yksi (monista) syistä, miksi minusta ei koskaan olisi ammatti-dj:ksi, on, että mitä todennäköisimmin kärsisin, jos saisin kerrasta toiseen soittaa vain yhden hitaan biisin monen tunnin session päätteeksi.

– En halua kiistää sydäntä kiihkeämmin sykkivän basson kokovaltaisen hekumallista vaikutusta kaikkiin kaulan alapuolelle asettuviin ruumiinosiin. Biletanssiminen voi olla kaikkein nautinnollisinta luovaa liikuntaa. Soivat sitten päivän hitit tai aiempien vuosikymmenien edelleen elävät iskusävelmät, tanssilattia on paikka, jossa on yhtä perusteltua esittää (briljanteimmat muuvssit ja dimangisimmat kledjut) kuin unohtaa (hiestä märkä selkämys).

-Slovari on ns. erilainen eläin. Sen aikana ei peilipallon alla pousailla – paitsi ehkä eksälle katkeruuden tai kiusoittelevuuden hetkenä. Tanssikaksikon suhteen luonteen mukaan vaihdellen slovari on paikka upota hetkeen, haaveisiin tai pariinsa. En voi dj-kopin takaa tietää, ovatko soittamani hiturin kohdussa syleilevät ihmiset rakastavaisia vai ystäviä, eikä se minulle kuulukaan. Toivon, että Slow Dance Discon kolmetuntisen aikana lattialla käydään yhtä lailla avoimin kortein kuin salaisten ajatusten kanssa ja ajatuksitta.

– Mutta lopulta: sanoin lempibiisieni soittamisen olevan tulevan toimeni nautinnollisin puoli, vaan musiikkikaan ei auta, jos näen edessäni tyhjän tanssilattian: näky on surullinen kuin Kake Randelinin ”Kielletyt tunteet”.

– Painin pakahduttavan kaipuun kanssa, kun en itse pääse ystävänpäivän aattona tanssimaan sen enempää sydäntäsärkeviä menetyskappaleita kuin kihelmöivän rakastumisen säveliä. Sitä tärkeämpää onkin, että Sinä ja Ystäväsi täytätte Dynamon alakerran ja näytätte, mitä rakkaus on. I know you can show me.

Olohuone presents: Varaslähtö ystävänpäivään Slow dance disco 13.2.2016 klo 21 @ Dynamo, Turku

vapaa pääsy,
tervetuloa!
FB-event