Skip to main content

Pop-up kulttuuritila TAKAPIHA

Pop-up kulttuuritila TAKAPIHA
3.6.-31.7.2023

Taideyhdistys Olohuoneen luotsaama vapaan kentän kollektiivi ottaa kesä- ja heinäkuun ajaksi haltuunsa Linnankatu 31:ssä sijaitsevan Kivipainon varastorakennuksen, johon muodostuu Pop-up kulttuuritila TAKAPIHA.

Luvassa on monipuolinen kattaus paikallisen kulttuurikentän toimijoiden tapahtumia, esityksiä, työpajoja, keikkailtoja ja paljon muuta!

TAKAPIHA on osa kulttuurin välitilamallin pilottia ja toteutetaan yhteistyössä Turun kaupungin kanssa osana kulttuurin kärkihanketta.

TAKAPIHA on avoinna tapahtumien aikana kesä-heinäkuussa

TAKAPIHA on auki kesä-heinäkuussa aina tapahtumien aikana. Tapahtumista tiedotetaan somessa sekä takapihan tapahtumakalenterissa.
Takapihan pop-up baari on niin ikään auki ainoastaan tapahtumien aikana. Baariin on aina vapaa pääsy, ellei tapahtuman yhteydessä toisin mainita.

Katso tulevat tapahtumat:

Tapahtumakalenteri

Ehdota tapahtumaasi Takapihalle

Tarjoamme tilaa maksutta paikallisten kulttuurikentän toimijoiden käyttöön kesä- ja heinäkuussa, esimerkiksi työpajoihin, taidenäyttelyihin, esityksiin, keikkailtoihin… Suosimme erityisesti kaikille avoimia ja pääsymaksuttomia tapahtumia.

Kyselyt ja ehdotukset sähköpostilla: taideyhdistys.olohuone@gmail.com

Kivipainon varastorakennus

Kivipainon sisäpihan varastorakennuksen rouheat ja suuret, helposti muokattavat tilat sopivat hyvin monipuolisesti tapahtumamiljööksi.

Lisätietoa ja kuvia tilasta: https://www.turku.fi/valitilat/kivipainon-varastorakennus

Järjestäjät ja yhteistyökumppanit:

Taideyhdistys Olohuone ry.

Varsinais-Suomen bändiyhdistys ry.

Freshcode ry.

Galleria Jänis

Bar Ö

Takapiha Facebookissa