Skip to main content
olkkari 2017olohuoneessa tapahtuu

Tervetuloa avaamaan Olohuone-festivaali Piir²-klubille 8.6!

By 6.6.201721 syyskuun, 2018No Comments

Tapani Karsikas & Lempijät

Piir²-avajaisklubi BaariBaarissa johdattaa festarikävijät sisälle Piiriin avaamaan vuoden Olohuone 306,4 km² -kaupunkitaidetapahtumaa. Klubilla on tarjolla elävää taidetta performanssin ja musiikin muodossa. Riennot alkavat klo 20:00 ja kestävät koko illan.

Avajaisten musiikkikattaus on monipuolinen ja valikoimaa löytyy aina modernista folkista psykedeeli-iskelmään.

Jani & Kasper on turkulainen kahden miehen kokoonpano, joka soittaa modernia folkkia sekä toisinaan vanhoja kansanlauluja ja kupletteja sekä bluegrassia teemalla Lauluja Kareliasta Alabamaan.

Samannan musiikkia on vaikea lokeroida mihinkään genreen. Musiikissa on kuultavissa vaikutteita esimerkiksi folkista, popista ja jazzista. Bändin elävä ja leikittelevä tyyli on mukaansa tempaavaa ja omanlaistaan. Biisien versiot elävät jatkuvasti ja sama kappale voi mennä eri tavalla keikasta tai päivästä riippuen!

Tapani Karsikas & Lempijät on kolmesta Antista koostuva yhtye, joka esittää suomenkielistä rytmimusiikkia psykedeeliskelmällisillä sävyillä.

Kuningas Yrjö on TV-Resistorista tuttu turkulainen musiikintekijä Yrjö Saarinen, joka ihastuttaa kuulijoita kauniilla melodisilla biiseillään.

Klubin performanssipuolesta vastaa Ahtautujat – teknologiasta ja tekstiileistä riisuttu retkikunta, joka on valmiina ahtautumaan mielenkiintoisiin koloihin ja onkaloihin. Lisää ahtautujista täällä.

Astu sisään piiriin juhlistamaan festivaalin avausta!

https://www.facebook.com/events/1847267012201777/?fref=ts