Skip to main content
Muut

Tutustu Olohuoneen vuoden 2016 teoksiin ja ilmoittaudu mukaan pyörätuolikierrokselle!

By 28.5.20161 kesäkuun, 2016No Comments

Föritansseissa julkaistiin Olohuoneen vuoden 2016 teokset. Olohuoneen monipuolinen kattaus sisältää tänä vuonna kahdeksan eri teosta ja kaksi iltaklubia, joissa on ohjelmassa niin keskustelua, musiikkia, performansseja kuin videotaidettakin. 

Lisätietoa teoksistamme löydät näiltä nettisivuilta, tervetuloa myös seuraamaan meitä Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä!

Olohuoneen iltaklubit ovat Eteisklubi Bar Kukassa 9.6. klo 19:00 alkaen ja Takapihaklubi Kirjakahvilassa ja Brinkkalan sisäpihalla la 11.6. klo 20:00 alkaen.

Festivaalin teokset ovat avoimia yleisölle ja iltaklubeille on vapaa pääsy. Rullaa kaupungin halki -kaupunkikierrokselle on ennakkoilmoittautuminen ja mukaan mahtuu 16 henkeä. Kierroksella kuljetaan pyörätuoleilla reitti Turun halki Sally Davisonin ja Gunilla Sjövallin ohjauksessa. Osallistujat saavat ainutlaatuisen kokemuksen kaupunkitilasta pyörätuolia käyttävien näkökulmasta. Pyörätuolit tarjotaan osallistujien käyttöön ja niillä liikkumiseen annetaan alkuperehdytys. Kierros kestää pari tuntia ja se alkaa to 9.6. klo 15:00 Kirjan talolta, osoitteessa Linnankatu 24. Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse osoitteeseen taideyhdistys.olohuone@gmail.com ja saat lisätietoja!

RollThroughTheCity2014_2_photo- Walkapolis