Skip to main content
olkkari 2017teokset

Vuoden 2017 teokset on julkistettu – olkaa hyvä!

By 23.5.201721 syyskuun, 2018No Comments


Vuoden 2017 teokset julkistettiin keväisten Föritanssien myötä ja ne löytyvät nyt täältä! Teostarjonta kattaa tänä kesänä mm. performanssia, katutaidetta, installaatiota, tanssia sekä videotaidetta. Lisäksi Olkkarin perinteiset avajais- ja lopetusklubit ovat jälleen tiedossa ja odottavat juhlijoitaan.

Piiri-teema levittää teokset keskustan ulkopuolelle kohtaamaan uusia kohderyhmiä. Teosten lokaatiot löytyvät näppärästi teoskartasta ja moni työ onkin aivan pyörämatkan päässä. Kaikki Olohuoneen teokset ovat ilmaisia ja avoimia yleisölle.

Jos festivaalin aikana ei millään pääse tutustumaan teoksiin piirille, on myös keskustassa mahdollista kokea taide-elämyksiä.  Yhteistyöteokset, Camera Obscura -kontti Tuomiokirkontorilla sekä Esko Niinikorven Kyläyhteisö Kirjan talon pihalla (huom! kartassa nro 9, joka on tohinassa piirtynyt väärään kohtaan), ovat myös avoimia Olohuoneen aikana.

Festivaalista kiinnostuneiden kannattaa klikata seuraamaan myös Olkkarin some-kanavia. Teos- ja taiteilijaesittelyitä sekä tunnelmia järjestelyistä ripotellaan Facebookiin ja Instagramiin jo ennen tapahtuman alkua.

https://www.facebook.com/olohuone
https://www.instagram.com/olohuone306