Julius Jämsén - Sähkökehto

Laji:
Ääniteos
Paikka:
Kivipaino (Linnankatu 31)
Aika:
La klo 20:30

Puheradiossa paikallisten ihmisten puheenvuorot pirstaloituvat ja sirpaleista muodostuu mosaiikki. Radiokanavilla surffailua ja lyhytvideoalustojen algoritmeja jäljittelevää informaatiotulvaa säestetään kokeellisen sekä konkreettisen musiikin keinoin.

Sähkökehto on joensuulainen yhden hengen taidekollektiivi, joka etsii kauneutta virtapiirien virheistä. Työvälineet vaihtelevat modulaarisyntetisaattorista 90-luvun videomiksereihin.

Teos nähdään Olohuone306-festivaalin klubilla lauantaina 1.6. klo 20:30 Kivipainolla (Linnankatu 31)

Voit osallistua teokseen lähettämällä äänitiedostona oman puheenvuorosi osoitteeseen sahkokehto@outlook.com viimeistään 30.5.

Osallistumisohjeet

Nauhoita puhelimellasi, tai vastaavalla laitteella, puhetta valitsemastasi aiheesta. Nauhoite voi esimerkiksi käsitellä Turkuun liittyviä muistoja tai tulevaisuuden toiveita. Nauhoitteen tulisi kestää noin 5-10 minuuttia ja se voi olla muodoltaan monologi, kannanotto, runo tai vaikka ystävien välinen keskustelu.

Oman puheenvuorosi saat mukaan teokseen lähettämällä nauhoitetiedoston (mieluiten mp3 tai wav) sähköpostiin sahkokehto@outlook.com 30.5. mennessä. Lähettämällä nauhoitteen annat luvan käyttää sitä tai sen osia teoksessa, joten, mikäli nauhoitteella kuullaan useampaan henkilöä, varmistathan suostumuksen kaikilta osallisilta. Nauhoitteita ei kuulla teoksessa kokonaisuudessaan, vaan niistä kuullaan pieniä pätkiä pitkin esitystä.