Skip to main content

Yhteistyö­kumppaneille

Haluatko sponsoriksi?

Valitsemalla omien arvojensa mukaisia yhteistyökumppaneita kulttuurin kentällä, yrittäjäkin voi osallistua monipuolisen kulttuuritarjonnan ylläpitämiseen. Olohuone306 -festivaalia järjestävä Taideyhdistys Olohuone ry ylläpitää toimintaansa apurahojen, kulttuurin tukien ja sponsorien turvin. Toimintamme on pääasiassa vapaaehtoistoimintaa, lukuun ottamatta festivaalin ajaksi vuosittain palkkaamamme tuottajan pestiä ja teospalkkioita.

Taideyhdistys Olohuone on poliittisesti sitoutumaton ja voittoa tavoittelematon yhdistys. Yhteistyötahoillemme haluamme tarjota vastavuoroista kumppanuutta.

Yhteistyö voi olla tapahtumien välistä esiintyjäyhteistyötä, yhteisen tapahtuman järjestämistä talvikaudella, tilojen tarjoamista festivaaliteoksen toteuttamiseen tai vaikka taiteilijoidemme lounaiden tarjoamista. Vastineena yhteistyöstä kumppanimme pääsevät sopimuksen mukaan esille sponsoreina tapahtumamme esitteisiin, julisteisiin, nettisivulle ja sosiaaliseen mediaan. Voit myös tarjota ohjelmaa festivaaliklubeillemme.

Olohuone on tehnyt yhteistyötä aikaisemmin mm. Valonian, Varsinais-Suomen kestävän kehityksen ja energia-asioiden palvelukeskuksen, Ruisrockin sekä Teknologiakiinteistöjen, VG-vokin, ravintola Kuorin, Hansa-korttelin ja Forumin kanssa.

Jos olet kiinnostunut lisänäkyvyydestä sekä yrityksesi julkisuuskuvan piristämisestä taide- ja kulttuurialan osaajien avulla, ota yhteyttä!

Taideyhdistys Olohuone ry.

Käyntiosoite:
Koulukatu 5, 20100 Turku

Postiosoite:
Ieskatu 9 A 41, 20210 Turku

taideyhdistys.olohuone@gmail.com
y-tunnus: 2040997-0