Improvisaatioteatteri Juju – Odottavan laulu

Laji:
Improvisaatioteatteri
Paikka:
Föri-lautta ja Läntinen Rantakatu (taiteilijat liikkuvat)
Aika:
7.6. klo 16-17 Föri-lautta klo 17-18 Läntinen Rantakatu (taiteilijat liikkuvat) 8.6. klo 12-13 Turun linja-autoaseman edusta klo 14-15 Föri-lautta klo 15-16 Läntinen Rantakatu (taiteilijat liikkuvat)

Odottaminen on välitila, paussi elämästä ja mahdollisuus ajatella, mikäli emme juokse sitä pakoon älypuhelimen ruutuihin. Odotamme Föriä, bussia, junaa, toisia ihmisiä, Kelan tätiä, puhelua, sanoja, ratkaisua, elämää ja niin edelleen. Työryhmämme haluaa juhlistaa odottamisen olotilaa laulun voimalla. Kaksi improvisaatioteatterin ammattilaista kulkee kaupungin odottavimmissa paikoissa: bussipysäkeillä, Förin edustalla, jonoissa. Juju improvisoi hetkessä lauluja odottamisesta ja räätälöi ne yhdelle ihmiselle juuri tuona odottamisen hetkenä.

Improvisaatioteatteri Juju on kahden esittävän taiteen ammattilaisen muodostama duo, joka esiintyy ja kouluttaa niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Leikkimielistä, rehellistä ja spontaania teatterintekemistä suurella sydämellä. Markus Kaustell ja Sinimaria Tomperi kiertävät niin Suomessa kuin Euroopassakin opettaen ja esiintyen improvisaatioteatterin parissa.

https://www.facebook.com/jujuimpro/

Palaa takaisin